Escut de la coral

Benvinguda

Història

Activitats

Agenda

Patrocinadors

Fotografies

Vídeos

El director

Contacteu - Avís legal

Enllaços

Josep Muñoz Costa

El nostre director

El nostre director és en Josep Muñoz i Costa.

Josep Muñoz Costa (1984) és un compositor, director musical i pianista nascut a Badalona. Inicià els seus estudis musicals al Conservatori de Badalona acabant el grau professional al Conservatori del Liceu en l'especialitat de piano. Graduat en Pedagogia de la música per l'ESMUC i en magisteri musical per la UB. Ha fet cursos de composició amb David Padrós i Feliu Gasull, entre altres; de direcció coral amb Lluís Vila, Josep Vila i Daniel Mestre i de piano amb Alba Ventura, Daniel Ligorio i Jean-François Dichamp.

Actualment dirigeix el cor jove de la Societat Coral la Badalonense "En Clau de Veu", la coral "Englanrina" de Vilassar de Mar, "L'Ideal d'en Clavé" i la coral de "L'esplai de Moià". És sots-director i pianista repertorista de la coral "La Badalonense" i de la coral del Centre Moral i Cultural del Poblenou.

Com a compositor té un considerable catàleg d'arranjaments de música popular catalana, de Nadal i de música pop a més de cançons i nadales pròpies per coral. S'estrena en la composició de musicals amb "Travessia: un estel a l'horitzó" amb guió del dramaturg Albert López Vivancos.